16.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Medicii şi pacienţii dotează Neurochirurgia

Medicii şi pacienţii dotează Neurochirurgia

-

La Clinica de Neurochirugie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, s-au facut dotări din donaţiile medicilor şi pacienţilor. A fost înfiinţată o Asociaţie către care au fost redirecţionaţi cei 2% din impozitul pe venit. Din aceste fonduri, au fost puse uşi de termopan, s-au schimbat obiectele de mobilier, dar mai sunt multe lucruri de făcut. Un microscop pentru sala de operaţie, spre exemplu, ar fi foarte necesar.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.