11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljGropile nesemnalizate vă pot pune viața în pericol

Gropile nesemnalizate vă pot pune viața în pericol

Mai mulți locatari din centrul Craiovei, zona blocurilor de la Luxor, ne-au sesizat în legătură cu o gropă nesemnalizată aflată pe terenul din fața Băncii Intesa, teren folosit, de regulă, pe post de parcare. O gură de canal lăsată de izbeliște le poate pune viața în pericol trecătorilor neatenți, mai ales că ea se află într-o zonă extrem de circulată. Canalul pare nefuncțional, dar adâncimea lui și faptul că nu este semnalizat reprezintă un pericol real pentru oricine.

Terenul pe care se află însă groapa este proprietate privată, motiv pentru care nici un fel de autoritate nu poate interveni pentru semnalarea ei, acest lucru căzând în sarcina proprietarului. „Știm de mult de acest teren, dar el este privat și nu putem interveni în nici un fel aici. Am avut probleme cu proprietarul și în perioada în care puteam să ridicăm mașinile parcate neregulamentar, pe motiv că este terenul lui și că șoferii au acordul lui de a parca acolo.

Noi am putea acum să-l atenționăm verbal, să semnaleze în vreun fel groapa, până nu se întâmplă vreo tragedie, dar doar atât. Dacă ia sau nu vreo măsură, este strict problema proprietarului, dar ar trebui să știe și că el răspunde în cazul în care se întâmplă ceva“, a precizat, pentru GdS, Octavian Mateescu, directorul Poliției Locale Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS