20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljZilele Porților Deschise la Top Gel

Zilele Porților Deschise la Top Gel

Anii anteriori, micuții care au vizitat fabrica Top Gel au fost încântați să vadă  cum se produce înghețata (Foto: Arhiva GdS)
Anii anteriori, micuții care au vizitat fabrica Top Gel au fost încântați să vadă
cum se produce înghețata (Foto: Arhiva GdS)

Elevii, studenții și chiar pensionarii din Craiova și Dolj pot vedea de aproape cum se produce înghețata, începând cu 18 aprilie. Producătorul de înghețată Top Gel Prod SRL din Dolj organizează și anul acesta Zilele Porților Deschise, în perioada 18 – 30 aprilie 2016. Compania informează că prima săptămână este destinată elevilor, în special că acea perioadă coincide cu „Școala altfel“, iar fiecare copil care intră în incinta fabricii va primi o înghețată Top Gel. Cea de-a doua săptămână este dedicată adulților care doresc să vadă cum se produce înghețata. Fabrica de înghețată se găsește în comuna Cârcea, pe strada Aeroportului nr. 120, iar înscrierile pentru a participa la vizitarea producătorului într-una din Zilele Porților Deschise se pot face la numărul de telefon 0251.436.655. Organizatorii spun că vor forma grupuri de 15-20 de persoane, pentru a putea vizita fabrica în condiții optime. În 2015 au trecut pragul fabricii de înghețată circa 3.000 de persoane, în cele două săptămâni cât a durat evenimentul.
Top Gel este unul dintre cei mai mari producători de înghețată din România, compania producând o cantitate mare de înghețată anual și având arie de distribuție națională.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS