12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljIPJ Dolj caută 15 polițiști

IPJ Dolj caută 15 polițiști

Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Doj anunță scoaterea la concurs a unui număr de 15 posturi de agenți, care urmează să fie ocupate din sursă externă de persoane cu studii corespunzătoare şi care îndeplinesc condiţiile legale. Toate posturile sunt în specialitatea ordine publică, fiind căutați polițiști pentru localitățile Carpen, Vela, Teslui, Izvoare, Negoi, Apele Vii, Daneți, Gângiova, Gighera, Valea Stanciului, Argetoaia, Cernătești, Ostroveni și Sadova.
Reprezentanții IPJ Dolj spun că pot participa la concurs persoane care îndeplinesc următoarele condiţii: au cetățenia română, cunosc limba română și au studii corespunzătoare postului pentru care candidează, au capacitate de exercițiu și sunt apți din punct de vedere medical, fizic şi psihic, au împlinit 18 ani, nu au antecedente penale, nu sunt foști securiști și nu sunt membrii unui partid politic. De asemenea, cei care vor să se angajeze ca agenți de poliție trebuie „să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate“, să nu fi fost destituit dintr-o funcţie publică în ultimii șapte ani și să aibă permis categoria „B“. Mai trebuie știut faptul că există și o limită de înățime. Astfel, bărbații trebuie să aibă minim 1,65 metri, iar femeile 1,60 metri.
Polițiștii doljeni mai spun că nu se admit derogări de la nici una dintre condițiile de participare la concurs, iar mai multe informații pot fi obținute la sediul IPJ Dolj de pe strada Amaradia din Craiova, la numărul de telefon 0251/407.500 sau accesând pagina de internet dj.politiaromana.ro.
La nivel național au fost scoase la concurs 1.853 de posturi, care urmează să fie ocupate din sursă externă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS