10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljÎncă trei zile de nominalizări pentru Best of Craiova

Încă trei zile de nominalizări pentru Best of Craiova

pag 09

Craiovenii mai au la dispoziție trei zile în care pot nominaliza companiile favorite în cadrul competiției Best of Craiova. Lansată la începutul lunii martie de Alege TV, competiția are ca scop descoperirea şi premierea celor mai apreciate firme din oraș. După sfârşitul etapei de nominalizare, craiovenii vor avea la dispoziţie lunile aprilie şi mai pentru a vota firmele preferate din rândul celor nominalizate.
„Suntem foarte mulţumiţi de impactul campaniei de nominalizare Best of Craiova. Am primit până acum peste 1.600 de nominalizări pe site-ul www.alege.tv. În aprilie, craiovenii îşi vor putea vota favoriţii, iar la începutul lunii iunie, Alege TV va premia câştigătorii în cadrul unei gale. Adjudecarea trofeului Best of Craiova reprezintă o garanție a excelenței, deoarece clasamentul este făcut doar în baza preferinţelor publicului“, a precizat Cristina Oprea, director de marketing Alege TV.
Competiţia Best of Craiova este organizată de Alege TV în parteneriat cu Radio Sud şi Gazeta de Sud. Sistemul de vot foloseşte o soluţie software utilizată la nivel global, care garantează securitatea şi blochează automat tentativele de vot multiplu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS