13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljFilmate în timp ce furau dintr-un magazin

Filmate în timp ce furau dintr-un magazin

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj încearcă să identifice trei femei, suprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin din cartierul Brazda lui Novac, duminică, în timp ce furau detergenți și produse cosmetice.
Pe imaginile video se observă trei femei de etnie romă care intră în magazin și se duc direct la raftul cu detergenți. Una dintre ele ia două cutii de detergent și le bagă în plasa alteia, iar acesta din urmă pleacă. După aceea, una din cele două femei rămase mai fură și câteva geluri de duș, după care se întoarce și bagă în geantă încă o cutie de detergent.
Proprietarul magazinului a povestit că cele trei femei nu au acționat singure, ci împreună cu un bărbat care a așteptat în apropierea ieșirii. „Totul s-a întâmplat duminică, în jurul orei 11.00, în numai câteva secunde. Au intrat în magazin trei femei și au furat mai multe cutii de detergent și geluri de duș, în timp ce vânzătoarea era ocupată. La un moment dat, una dintre ele pare că observă camera video, dar ori nu a știut ce este, ori nu a interesat-o“, a explicat patronul păgubit.
În cursul zilei de marți, proprietarul magazinului a depus o plângere și imaginile video la poliție, însă cele trei femei și bărbatul care le însoțea nu fuseseră prinși până ieri. Polițiștii doljeni au precizat că a fost întocmit un dosar penal și se încearcă identificarea autorilor furtului.
„Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt şi efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor respective“, a precizat Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS