11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljFlori pentru șoferițe

Flori pentru șoferițe

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Craiova, împreună cu colegii de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Dolj și cu reprezentanţii firmei de software Netrom, au ieșit ieri în trafic pentru a oferi flori șoferițelor.
„Ziua de 8 Martie a reprezentat un nou prilej pentru ca poliţiştii de la Rutieră să întâmpine doamnele şi domnişoarele din trafic cu flori și felicitări, însoţite de urări de «La mulţi ani!» şi, bineînţeles, de sfaturi şi recomandări preventive“, au precizat polițiștii doljeni.
Acțiunea a început în jurul orei 9.30, pe strada Caracal din Craiova, iar oamenii legii au oprit în trafic mai multe șoferițe cărora le-au oferit câte un buchet de flori. A fost oprită în trafic chiar o ambulanță, asistenta fiind cea care a primit florile de la polițiștii de la Rutieră. De asemenea, oamenii legii au oprit în trafic și mai multe mașini „Școală“ și le-au oferit flori tinerelor care tocmai susțineau proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere.
„Acţiunea a fost primită cu bucurie şi zâmbete din partea şoferiţelor. Cu speranța că prin această activitate am reuşit să le facem pe doamne și domnişoare să uite, măcar pentru moment, de problemele cotidiene, le urăm încă o dată «La mulţi ani!»“, au încheiat reprezentanții IPJ Dolj.
„Sancționarea“ șo­feri­țe­lor cu flori de 1 și 8 Martie a devenit deja o tradiție a po­­­lițiștilor Biroului Rutier Craiova și a ofițerilor Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS