13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBară la bară pe strada Constantin Brâncuși

Bară la bară pe strada Constantin Brâncuși

Circulația rutieră s-a desfășurat în ritm de melc, ieri, pe strada Constantin Brâncuși din municipiul Craiova, coloana de autovehicule întinzându-se până la intersecția cu strada Şerban Vodă. Cel mai aglomerat a fost dimineața, între orele 8.00 și 9.00, mai ales că circulația a fost restricționată pe strada Păltiniș, între intersecția cu Principatele Unite și Avram Iancu. Motivul a fost închiderea străzii Principatele Unite pentru asfaltare. În aceste condiții, șoferii care intenționau să meargă către kilometrul zero al municipului au fost direcționați înainte, către intersecția străzii Constantin Brâncuși cu bulevardul Nicole Titulescu.
Restricțiile de circulație, dar și durata lucrărilor și rutele ocolitoare nu au fost anunțate de Primăria Craiova.
Ultima restricţie temporară de circulaţie pentru executarea unor lucrări de asfaltare a fost anunțată pe 2 martie și se referă la închiderea circulației rutiere pe strada Bariera Vâlcii (între intersecţia cu strada Toamnei şi intersecţia cu strada Parângului). În schimb, asfaltarea străzii Principatele Unite a fost anunțată de primarul municipiului Craiova, luni dimineață, pe pagina sa de facebook. „Strada Principatele Unite, astăzi, aproape de finalizare“, a scris primarul deasupra unor fotografii făcute pe strada cu pricina. Dacă luni dimineață strada Principatele Unite era „aproape de finalizare“, ieri era și mai aproape, pentru că muncitorii începuseră să toarne al doilea strat de asfalt.
Redactorii GdS au încercat să afle de la reprezentanții Primăriei Craiova când se vor încheia lucrările de asfaltare pe strada Principatele Unite, însă aceștia nu au putut fi contactați ieri, până la închiderea ediției.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS