9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljȘofer depistat conducând cu 184km/h în Ișalnița

Șofer depistat conducând cu 184km/h în Ișalnița

Polițiștii doljeni spun că, în cursul zilei de sâmbătă, au sancționat 60 de șoferi care circulau cu viteză excesivă
Polițiștii doljeni spun că, în cursul zilei de sâmbătă, au sancționat 60 de șoferi care circulau cu viteză excesivă

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Dolj au depistat și sancționat, sâmbătă, pe DN6, un șofer craiovean care circula cu 184 km/h pe o porțiune de drum unde viteza maximă admisă era de 70 km/h. „Recordul“ de viteză era deținut până acum de un șofer craiovean depistat conducând pe strada Prelungirea Bechetului cu 175 km/h.
Oamenii legii spun că, în cursul zilei de sâmbătă, polițiștii de la Rutieră au organizat pe principalele drumuri din județul Dolj o acţiune pentru prevenirea accidentelor cauzate de șoferii care circulă cu viteză excesivă.
În cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat sancțiuni în valoare totală de 20.000 de lei, dintre care 62 de amenzi au fost date șoferilor care au circulat cu viteză excesivă. De asemenea, oamenii legii au suspendat șapte permise de conducere.
Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj au dat ca exemplu doi șoferi depistați circulând cu mult peste limita legală. Un craiovean de 45 de ani a fost depistat în timp ce conducea un BMW pe DN 6, în localitatea Ișalnița, cu viteza de 184 km/h, cu 114 km/h peste limita legală admisă pe acel tronson de drum. Șoferul, care nu avea permisul de conducere asupra sa, s-a ales cu o amendă totală de 1.575 de lei și i-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.
Șoferul BMW-ului stabilește un nou „record“ în ceea ce privește viteza cu care a fost depistat circulând un șofer de polițiștii de la Rutieră. Anul trecut, pe strada Prelungirea Bechetului, oamenii legii au depistat un craiovean de 26 de ani care conducea un autoturism cu 175 km/h.
Tot sâmbătă, pe bulevardul Râului din Craiova, polițiștii au înregistrat cu radarul un autoturism Mercedes care circula cu 111 km/h. Șoferul, un craiovean de 20 de ani, a fost amendat cu 945 de lei și rămas fără permisul de conducere timp de trei luni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS