10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTir în flăcări pe DN 56A

Tir în flăcări pe DN 56A

Remorca unui tir a ars vineri dimineață, pe DN 56A, în localitatea doljeană Moreni, în urma unui accident de circulație produs de alt tir, condus de un șofer bulgar.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, un cetățean bulgar de 43 de ani, care conducea un tir încărcat cu produse lactate pe DN 56A, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta și a pierdut controlul direcției. Remorca tirului scăpat de sub control a intrat în balans și a acroșat un tir încărcat cu mase plastice, condus regulamentar din sens opus de un cetățean iranian, iar în urma impactului tirul condus de iranian a ieșit de pe șosea, s-a răsturnat și a luat foc.
„Conducătorul auto nu a adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv carosabil umed și curbă periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra volanului, a intrat în balans și a acroșat cabina unui alt cap tractor, condus de un cetățean iranian, care se deplasa din sens opus“, au precizat polițiștii din cadrul IPJ Dolj.
Pompierii doljeni au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă și au reușit în scurt timp să localizeze şi să lichideze incendiul care cuprinsese remorca tirului condus de șoferul iranian.
De asemenea, la locul accidentului au fost trimise două ambulanțe, iar medicii au acordat primul ajutor șoferilor celor două tiruri. Aceștia au suferit leziuni ușoare și au refuzat să fie transportați la spital. În urma incendiului au ars remorca tirului și aproximativ opt tone de mase plastice, iar șoferul bulgar a fost amendat cu 630 de lei de polițiștii de la Rutieră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS