11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAlege TV lansează competiţia Best of Craiova

Alege TV lansează competiţia Best of Craiova

best of craiova_17,5x25_#2

Postul de televiziune Alege TV dă startul primei etape din competiţia Best of Craiova, proiect care are ca scop descoperirea celor mai bune firme din oraş. De-a lungul lunii martie, craiovenii pot nominaliza firmele care vor concura pentru trofeul Best of Craiova. În cadrul competiţiei, locuitorii municipiului vor vota companiile preferate, care vor fi premiate de Alege TV într-o gală a excelenței în afaceri. Toţi craiovenii care participă la nominalizare şi votare vor fi înscrişi automat într-o tombolă cu premii surpriză.

Luna aceasta, craiovenii pot nominaliza restaurantul, cafeneaua, centrul medical, service-ul auto sau magazinul de mobilă preferat accesând pagina web www.alege.tv. În aprilie şi mai se va derula etapa votului, în care vor concura firmele care au primit cele mai multe nominalizări. În iunie, câştigătorii vor fi premiaţi de Alege TV în cadrul Galei Best of Craiova.

„Dacă eşti craiovean, eşti expertul pe care îl căutăm. Vrem să aflăm unde îți bei cafeaua preferată, în ce clinică medicală ai încredere şi la cine apelezi când îţi amenajezi casa. Invităm toţi craiovenii să intre pe www.alege.tv şi să nominalizeze firmele favorite. Durează doar un minut şi toţi cei care trimit nominalizări sunt înscrişi în tombola cu premii surpriză“, a declarat Cristina Oprea, director de marketing Alege TV.

„În clasamentul Best of Craiova contează doar preferinţele craiovenilor, nu cifra de afaceri sau profitul realizat. În acest fel, recompensăm firmele locale care au câştigat încrederea oamenilor. Vrem să generăm entuziasm şi motivaţie pentru tinerii întreprinzători. Am susținut întotdeauna mediul de afaceri și o astfel de competiție le va oferi firmelor o imagine clară a publicului lor“, a completat Virginia Barbu, director de publicitate Alege TV.

Competiţia Best of Craiova este organizată de Alege TV în parteneriat cu Radio Sud şi Gazeta de Sud. Sistemul de vot foloseşte o soluţie software utilizată la nivel global, care garantează securitatea şi blochează automat tentativele de vot multiplu.

Cititorii GDS au votat numele Pieţei „Mihai Viteazul“

În 2007, Primăria Craiova inaugura cu mare fast noul centru al municipiului și fântâna muzicală. Piaţa din centru era denumită Piața Socio-umană, nume considerat nepotrivit de majoritatea craiovenilor. Gazeta de Sud a lansat o provocare pentru cititori: găsirea unui nou nume pentru piaţă. După două săptămâni în care au fost propuse zeci de nume și au fost votate cele mai îndrăgite, numele câştigător a fost Piața „Mihai Viteazul“. Iată cum unul dintre cele mai importante repere ale orașului a primit numele ales de craioveni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS