12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPolițiștii au cumpărat mărțișoare de la elevi

Polițiștii au cumpărat mărțișoare de la elevi

Câțiva elevi de la Școala Gimnazială „Ion Creangă“ din Craiova s-au aflat ieri la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Dolj pentru a-și prezenta rodul muncii lor din ultimele săptămâni: mărțișoare confecționate manual, cu multă migală. Expoziția a fost una cu vânzare, iar micuții au constatat bucuroși că munca lor a fost apreciată de oamenii legii, toți cei care au trecut prin holul instituției oprindu-se pentru a cumpăra cel puțin un mărțișor.
Ramona Vasilcoiu, învăţătoarea care i-a însoțit pe copii la sediul IPJ Dolj, a precizat că expoziția face parte dintr-un proiect pe care elevii din clasele primare ale Şcolii „Ion Creangă“ l-au demarat în parteneriat cu Agenția pentru consiliere și sprijin a persoanelor defavorizate și a minorităților.
„Proiectul a demarat în urmă cu câțiva ani și cuprinde și realizarea unei expoziții de mărțișoare cu vânzare, iar Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj a fost în fiecare an alături de noi. Am fost zilele trecute și la Consiliul Județean, Prefectură, Primărie, pentru a face publică acea­stă inițiativă a noastră, iar mărțișoarele create de acești copii au fost apreciate“, a precizat Ramona Vasilcoiu.
Învăţătoarea a mai men­ționat că banii obținuți din vânzarea mărțișoarelor vor fi folosiți exclusiv în folosul școlii și al copiilor, inten­ționându-se dotarea claselor care participă la acest proiect cu aparatură audio-video și, eventual, cu un calculator.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS