7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMamă şi fiică, înmormântate împreună

Mamă şi fiică, înmormântate împreună

Anca Ciobanu a plecat dintre cei dragi alături de fiica sa de trei luni
Anca Ciobanu a plecat dintre cei dragi alături de fiica sa de trei luni

Profesoara de limba franceză de la Colegiul „Gheorghe Magheru“ din Târgu Jiu, decedată în accidentul rutier de la Bâlteni, Gorj, va fi înmormântată împreună cu fiica sa, care a murit și ea după câteva ore, la spital. Ieri, o veste tristă a sosit pentru familia Ciobanu, din Târgu Jiu, şi rudele acesteia. Irina, fiica de doar trei luni a Ancăi Ciobanu, profesoara de limba franceză din Târgu Jiu, a pierdut lupta cu viaţa. Micuţa se afla internată la Spitalul „Bagdasar-Arseni“ din Bucureşti. Medicii nu au mai putut-o salva pe copilă şi în noaptea de miercuri spre joi a decedat. Alin Ciobanu, soţul profesoarei şi tatăl micuţei, cel care se afla la volanul maşinii implicate în accident, a fost şi el internat în spital, iar ieri a făcut demersuri pentru a lua din Bucureşti trupul bebeluşului.

Dosar penal pentru ucidere din culpă

Poliţiştii gorjeni au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Anchetatorii urmează să stabilească în ce mod s-a produs accidentul în urma căruia o mamă de 34 de ani, alături de fiica ei de 3 luni, şi-au pierdut viaţa. Potrivit primelor concluzii ale anchetatorilor, Alin Ciobanu, în timp ce conducea pe DE 79, pe raza comunei Bâlteni, a pierdut controlul volanului, la puţin timp după ce ar fi depăşit un biciclist, ar fi intrat într-un cap de pod, iar de acolo s-a răsturnat în afara carosabilului. Fiica familiei Ciobanu a fost proiectată printr-unul din geamurile autovehiculului şi a fost găsită pe câmp, de către localnicii care au ajuns primii la faţa locului şi au sunat la 112. Anca Ciobanu a murit la puţin timp de la producerea accidentului, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva. Micuţa a fost transportată cu un elicopter la Bucureşti și a supravieţuit până seara.

Alături, pe ultimul drum

Marius Buzera, directorul Colegiului „Gheorghe Magheru“ din Târgu Jiu, unde preda profesoara Anca Ciobanu, a declarat că elevii şi colegii fostului cadru didactic vor participa la înmormântarea care va avea loc sâmbătă, de la ora 13.00, în cimitirul din partea de nord a municipiului: „A fost bolnavă. Era sub tratament şi a luptat mult să aibă acest copil. Suntem fără cuvinte. Acum au plecat amândouă. Sunt împreună. E şi greu să mai spui ceva după un asemenea eveniment. Nici măcar să încerci să te gândeşti să treci printr-o asemenea durere şi nu poţi. Este cumplit. Era dirigintă la clasa a IX-a. Elevii au pus o fotografie în sala de clasă şi au aprins lumânări. A lucrat la şcoala noastră timp de opt ani. Din păcate, ultimii ani au fost grei pentru noi. Am mai pierdut doi colegi, care au decedat din cauza cancerului. Fostul director a murit tot în accident de maşină. Este greu“, a declarat Marius Buzera, directorul Colegiului „Gheorghe Magheru“ din Târgu Jiu.
Anca Ciobanu a fost depusă ieri la capela de la cimitirul din Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS