Acasă Local Dolj Arestați pentru trafic de droguri

Arestați pentru trafic de droguri

-

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au hotărât, miercuri, să emită mandate de arestare preventivă pe numele a doi bărbați acuzați de procurorii DIICOT de comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc.
Procurorii DIICOT din Craiova și ofițerii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate au organizat, marți, în comuna doljeană Gighera, o acțiune de prindere în flagrant, „victima“ fiind un bărbat de 51 de ani. Este vorba de doljeanul Emil Nicula, care încerca să vândă 100 de grame de canabis cu suma de 1.000 de lei. După organizarea flagrantului, oamenii legii au descins la nouă adrese din Craiova, Segarcea și Gighera, la locuințele mai multor suspecți, de unde au ridicat aproximativ un kilogram de canabis, o fiolă de metadonă și două pliculețe cu substanțe etnobotanice.
După audieri, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore a lui Emil Nicula și a lui Marius Nisipeanu, de 24 de ani. Tot marți, cei doi suspecți au fost duși în arestul IPJ Dolj, iar în cursul zilei de miercuri au fost prezentați în fața judecătorilor de la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă. Instanța a fost de acord cu propunerea procurorilor și a emis pe numele suspecților mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Hotărârea instanței poate fi contestată de cei doi bărbați la Curtea de Apel Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ceață densă pe autostrăzile A1 și A2

Traficul se desfășoară în condiții de ceață densă pe autostrada A1 Sibiu -Deva și pe Autostrada Soarelui, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub...

Dieta prin care putem regla tulburările intestinale

Persoanele care suferă de tulburări intestinale funcţionale, precum sindromul de intestin iritabil (cu diaree, constipaţie), hemoroizi, pot ajunge la îmbunătăţiri vizibile ale...