18.1 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Craiova: Accident produs de șoferul unui autobuz

Craiova: Accident produs de șoferul unui autobuz

-

KLA_0651 KLA_0661 KLA_0672

Șoferul unui autobuz care circula, în această seară, pe Calea București, a pierdut controlul volanului și a acroșat două autoturisme în apropierea interesecției cu bulevardul Carol I. Accidentul nu s-a soldat decât cu pagube materiale. Potrivit primelor cercetări ale polițiștilor de la Biroul Rutier Craiova, șoferului responsabil de producerea accidentului i s-a făcut rău la volan și pierdut controlul vehiculului. El a fost preluat de o ambulanță și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență.

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.