(FOTO: arhiva GdS)
(FOTO: arhiva GdS)

SC Termo Craiova SRL scapă de faliment. Judecătorii Curții de Apel Craiova au admis, ieri, planul de reorganizare propus de administratorul judiciar Siomax SPRL. În acest fel, furnizorul de căldură al orașului rămâne în stare de insolvență și urmează pentru o perioadă de trei ani planul de reorganizare. Decizia instanței este definitivă. Acest lucru vine după ce Tribunalul Dolj a respins anul trecut planul de reorganizare, decizie care a trimis Termo direct în faliment. Hotărârea a fost atacată la Curtea de Apel Craiova. După o amânare, instanța a decis că planul de reorganizare este corect și trebuie urmat ca atare.
„Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au aprobat planul de reorganizare a SC Termo. Se poate spune că, pentru o perioadă, am scăpat de faliment. Rămâne ca în perioada următoare administratorul judiciar să-și facă treaba conform acestui plan pe care l-a gândit“, a declarat Dan Dașoveanu, viceprimarul Cariovei.

Maria CERNĂTESCU
A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.