12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova caută primar la Alege TV

Craiova caută primar la Alege TV

Șerban Bică, Horațiu Buzatu și Mircea Năstase, potențialii candidați la funcția de primar  al municipiului Craiova care au participat la prima dezbatere, „Craiova caută primar“ (Foto: Claudiu Tudor)
Șerban Bică, Horațiu Buzatu și Mircea Năstase, potențialii candidați la funcția de primar
al municipiului Craiova care au participat la prima dezbatere, „Craiova caută primar“ (Foto: Claudiu Tudor)

Sala de conferințe a Hotelului Ramada Plaza Craiova a găzduit ieri, prima dintre cele trei dezbateri comunitare, „Craiova caută primar“, care îi aduce în fața cetățenilor urbei pe potențialii candidați la funcția de primar a Cetății Banilor.
Au răspuns invitației jurnaliștilor Alege TV, organizatorii dezbaterilor,  Horațiu Buzatu, candidat din partea Mișcării Liberale, Mircea Năstase de la ALDE și Șerban Bică, candidat independent.
Preț de mai bine de două ore, potențialii candidați la Primăria Municipiului Craiova au răspuns întrebărilor din partea jurnaliștilor și craiovenilor, pe probleme de economie, urbanism, educație/cultură și sănătate.
Întreaga dezbatere va putea fi urmărită astăzi, de la ora 18.30, la Alege TV, într-o ediție specială a emisiunii „Subiectele zilei“.
Următoarele dezbateri vor avea loc pe 17 martie și 18 aprilie. Ele vor fi difuzate pe postul Alege TV în zilele imediat următoare, 18 martie, respectiv, 19 aprilie.
Craiovenii care vor să adreseze întrebări pe temele ce vor fi puse în discuție la următoarea dezbatere – dezvoltare, infrastructură, colaborări cu cetățenii și mediu – o pot face la adresa de e-mail [email protected].
De asemenea, cei care vor să participe direct la dezbatere pot transmite pe aceeași adresă de e-mail intenția, urmând să se facă o selecție, dat fiind faptul că numărul locurilor în sală este limitat.
„Craiova caută primar“ este un demers al jurnaliștilor de la Alege TV.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS