17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBărbat dispărut după ce s-a rătăcit la marginea Craiovei

Bărbat dispărut după ce s-a rătăcit la marginea Craiovei

Polițiștii doljeni au continuat căutările bărbatului de 72 de ani
Polițiștii doljeni au continuat căutările bărbatului de 72 de ani

Polițiștii doljeni caută un bărbat de 72 de ani din localitatea Sadova, despre care familia sa nu mai știe nimic de pe 4 februarie. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, vineri, Anton Marin, de 40 de ani, din Craiova, a sesizat faptul că tatăl său, Gheorghe Marin, de 72 de ani, domiciliat în comuna Sadova, a plecat joi în comuna Bulzești pentru rezolvarea unor probleme personale şi nu s-a mai întors. Bărbatul le-a povestit polițiștilor că joi, în jurul orei 13.00, l-a sunat pe tatăl său, care i-a spus că a plecat din Bulzești spre casă, dar s-a împotmolit cu maşina pe un câmp şi nu ştie unde se află.
Oamenii legii au început căutările, iar sâmbătă după-amiază au găsit mașina cu care plecase de acasă Gheorghe Marin. Autoturismul era încuiat și a fost găsit pe câmp, în apropiere de localitatea Ghercești, la aproximativ 3,5 kilometri de DJ 643F. Polițiștii nu l-au găsit și pe Gheorghe Marin, așa că au început căutarea acestuia prin împrejurimi, însă fără succes. Luni-dimineață, familia lui Gheorghe Marin, dar și 20 de poliţişti, agenţi de pază ai unei firme specializate şi voluntari din comuna Gherceşti au reluat căutările. Au pornit din zona în care a fost găsit autoturismul către terenurile din zona Gherceşti -Mischii – Şimnicu de Sus şi pădurea Bobaru, însă până aseară nu au reușit să dea de urma bărbatului.
Fiul lui Gheorghe Marin a explicat pentru GdS că nu poate să își explice cum a reușit tatăl său să ajungă în acea zonă, mai ales că a fost surprins de o cameră de supravegere când a intrat în Craiova, pe strada Bariera Vâlcii. „După înregistrările unei camere video am aflat că a intrat în Craiova, pe strada Bariera Vâlcii. Probabil a fost derutat din cauza lucrărilor, a mers către Ghercești și s-a rătăcit. Îl căutăm în continuare“, a spus Anton Marin.

Picture1

Gheorghe Marin are între 170-175 centrimetri înălțime, aproximativ 60 kg, constituție astenică, ochii negri, tenul deschis și părul alb, tuns scurt.
Când a plecat din Sadova, Gheorghe Marin era îmbrăcat în pantaloni şi sacou din velură, de culoare maron, căciulă cu urechi, iar în picioare purta ghete din piele.
Polițiștii doljeni roagă persoanele care pot oferi informații despre locul în care se află bărbatul de 72 de ani să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau sune la 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS