13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPlatformă on-line pentru citirea apometrelor

Platformă on-line pentru citirea apometrelor

Aparegio Gorj vine în sprijinul abonaților săi cu o platformă on-line care va oferi beneficiarilor posibilitatea de a completa on-line citirea apometrelor, de a achita facturile aferente sau de a înregistra sesizări. Potrivit reprezentanţilor societăţii de apă şi canal din Târgu Jiu şi mai multe localităţi ale judeţului Gorj, vor exista două modalități de a transmite indexul sau de a lua legătura cu operatorul, prin call center, apelând numărul de telefon 0253/920 (30 de linii simultane). În cazul transmiterii indexului, se va apela același număr de telefon, respectiv 0253/920, se va tasta codul de client şi apoi indexul contorului. De asemenea, va exista o opţiune de înregistrare sesizări la altă tastă sau transmiterea la un operator uman. Folosirea acestui serviciu este similară cu cea a operatorilor de telefonie mobilă sau gaze.

Transmiterea indexului on-line

În ceea ce privește aplicația de pe portalul Aparegio, beneficiarii trebuie mai întâi să acceseze pagina de web a operatorului, respectiv www.aparegio.ro, unde există următoarele facilități: transmiterea indexului pe pagină, verificarea facturilor și debitului pentru fiecare persoană în parte, plata directă de pe portal cu cardul bancar.
„Call center-ul va deveni funcţional în aproximativ zece zile, iar aplicația portal în maximum o lună. Este o măsură pe care operatorul a luat-o pentru a veni în sprijinul beneficiarilor şi pentru a reduce timpul de lucru cu aceştia şi timpul pierdut de cetăţeni la ghişeu sau la unitatea noastră. Oamenii sunt deja familiarizaţi cu astfel de instrumente de lucru, având în vedere că sunt disponibile şi pentru alte utilităţi. Se va lucra mai repede şi cu facturile, şi cu plăţile, şi există posibilitatea de a elimina complet deplasarea la ghişeu sau la punctele unde se pot face plăţi“, a declarat Nicoleta Văduva, purtătorul de cuvânt al Aparegio Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS