20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: A rămas fără permis după ce a mers cu 114 km/h pe strada Râului

Craiova: A rămas fără permis după ce a mers cu 114 km/h pe strada Râului

Un tânăr de 22 de ani, din comuna Secu, județul Dolj, a rămas fără permis de conducere timp de 90 de zile, după ce a fost depistat de polițiști conducând cu 114 km/oră un autoturism pe strada Râului din Craiova. El s-a ales și cu o amendă consistentă, în valoare de 945 de lei.

La acest sfârșit de săptămână, polițiști din cadrul Serviciului Rutier -B.D.N.E. și Biroului Rutier Craiova au actionat, pe sectoarele de drum cu risc  ridicat de producere a accidentelor, pentru prevenirea evenimentelor rutiere generate de nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, polițiștii au urmărit și conștientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la acare se expun atunci când efectuează depășiri neregulamentare. În urma abaterilor constatate, oamenii legii au aplicat 144 amenzi în valoare de peste 23 000 lei. Dintre acestea, 51 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea vitezei legale iar alte 5 sancțiuni au fost aplicate unor conducători auto care au efectuat depășiri neregulamentare. De asemenea, polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 12 permise de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS