Cele șase persoane bănuite că au furat bunuri de valoare din casele avocaților Dondera, afaceristului Bicheru și din casa fiicei fostului primar din Rovinari, Dorin Filip, au fost reținute pentru 24 de ore. Fostul patron al Clubului FTE din Târgu Jiu, Petre Stăncioi, alături de persoanele reținute, a fost prezentat vineri magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Prejudiciul în acest caz este de aproximativ 250.000 de lei.
Anchetatorii au derulat percheziţii în Gorj, Vâlcea şi Mureş, pentru a destructura reţeaua specializată în spargeri de locuinţe de lux. Din cercetările efectuate de polițiști a reieşit faptul că, în perioada decembrie 2015 – ianuarie 2016, cei în cauză ar fi comis şase furturi din locuinţe aflate pe raza municipiului Târgu Jiu şi a localităţilor învecinate. În urma percheziţiilor au fost ridicate sume de bani, telefoane mobile, ceasuri şi bijuterii.

Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.