Acasă Local Dolj „Aurul şi Argintul antic al României“, până în aprilie la Craiova

„Aurul şi Argintul antic al României“, până în aprilie la Craiova

-

(Foto: Arhiva GdS)
(Foto: Arhiva GdS)

Povestea fabuloasă a Tezaurului Antic al României continuă la Muzeul Olteniei Craiova. Planificată iniţial pentru a fi expusă, la Craiova, în intervalul 19 noiembrie 2015 – 31 ianuarie 2016, expoziţia „Aurul şi Argintul antic al României“ continuă să fie găzduită, în spaţiile expoziţionale ale Muzeului Olteniei Craiova, până pe 1 aprilie. Decizia de a prelungi perioada de expunere se datorează și interesului crescut al publicului din regiunea Olteniei, înregistrându-se deja un număr impresionant de vizitatori, peste 7.000 până în prezent.
Punctele de atracţie din cadrul expoziţiei, numeroase ca formă şi diversitate, se impun publicului gradual de la fascinantele brăţări dacice de aur, monedele de tip Koson până la fabulosul Tezaur de la Pietroasele.
Expoziția poate fi vizitată de luni până duminică, între orele 9.00 şi 17.00.
Preţurile biletelor vor fi cele practicate în mod obişnuit de muzeul craiovean: 5 lei adulţi şi 2,5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Alături de colegii de serviciu puteţi finaliza cu succes activităţi pentru care aţi depus mult efort în ultimele zile. Oboseala îşi...