Acasă Local Dolj Continuă probele de lucru pentru sistemul de semaforizare

Continuă probele de lucru pentru sistemul de semaforizare

-

Primăria Craiova a desfiinţat, începând de ieri, mai multe sensuri giratorii provizorii din oraș pentru a testa sistemul de semaforizare existent pe străzile Calea Severinului – bulevardul Nicolae Titulescu – Calea Bucureşti. După ce, iniţial, anunţase că aceste probe durează doar 24 de ore, Primăria Craiova a hotărât că, pentru definitivarea programelor de funcţionare a semafoarelor existente pe aceste străzi, se prelungeşte termenul până pe 1 februarie.
„Solicităm conducătorilor auto care tranzitează intersecţiile respective să circule cu atenţie, conformându-se reglementărilor de dirijare a traficului instituite prin funcţionarea semafoarelor şi, de asemenea, pentru buna funcţionare a sistemului să evite staţionarea/parcarea autovehiculelor pe partea carosabilă a arterelor rutiere: Calea Bucureşti, bulevardul Nicolae Titulescu şi Calea Severinului“, se arată în comunicatul primăriei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec După o perioadă dificilă pe plan sentimental şi financiar, aveţi un succes nesperat. Climatul general vă este favorabil. Vă recomandăm să...