Acasă Local Gorj Edilul din Prigoria renunţă la primărie pentru a se ocupa ...

Edilul din Prigoria renunţă la primărie pentru a se ocupa de oierit

-

Unul dintre cei şase primari PSD care au refuzat să mai candideze pentru un nou mandat este Emil Răgman, din Prigoria. Acesta şi-a informat liderii de partid că din vară va renunţa la primărie şi la politică şi se va ocupa doar de activitatea zootehnică. În perioada celor cinci mandate de primar, Răgman a dezvoltat la Prigoria o adevărată afacere de familie, înfiinţând o fermă mare de oi, capre şi vaci, iar acum consideră că nu poate să facă faţă ambelor activităţi. Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj, a încercat să-l convingă pe acesta să se înscrie din nou în cursa pentru Primăria Prigoria, dar Răgman a refuzat, ca şi Sorin Bucurescu de la Slivileşti.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.