10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova găzduieşte selecţie pentru 800 de căpşunari

Craiova găzduieşte selecţie pentru 800 de căpşunari

Oltenii care doresc să muncească în Spania la cules de căpşune au şansa să se prezinte în perioada 27, 28 ianuarie la selecţia în vederea angajării. Interviurile vor avea loc în Craiova, la Centrul Multifuncţional. Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a primit din partea firmei Surexport Agraria SL cu sediul în Mantlagrana Almonte, Spania o ofertă de locuri de muncă în vederea organizării unei selecţii pentru domeniul agricol.
„Angajatorul spaniol oferă 800 de locuri de muncă pentru recoltarea de căpşuni. Durata contractelor de muncă este de aproximativ trei luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2016. Timpul de lucru este de 6,5 ore/zi, 39 ore pe săptămână. Cei interesaţi trebuie să ştie că pentru a se prezenta la selecţie au nevoie de o invitaţie pe care le-o poate emite doar consilierul Eures din cadrul agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă din judeţele în care domiciliază“, a precizat Alina Ghercioiu, purtător de cuvânt la AJOFM Dolj.
Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente: cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă); copie pe de actul de identitate (valabilitate minimum şase luni); CV model Europass completat în limba română; cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate şase luni); adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Apt pentru muncă“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS