20.6 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Local Cod Galben de ceaţă în Oltenia

Cod Galben de ceaţă în Oltenia

-

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare de Cod Galben de ceaţă, până la ora 9.00, local în judeţele Dolj, Gorj, Mehedinţi şi Vâlcea (inclusiv în zona municipiilor Craiova, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu şi Râmnicu Vâlcea), precum şi drumurile naţionale şi europene aferente. În această perioadă se va semnala ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m, izolat sub 50 m.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.