14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSe opreşte apa în cartierele Brestei şi Calea București

Se opreşte apa în cartierele Brestei şi Calea București

Compania de Apă Oltenia a anunţat întreruperea furnizării apei potabile pe 3 decembrie, între orele 9.00 – 16.00, în cartierul Brestei, în vederea decuplării conductei vechi de pe bulevardul Râului. Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în zona delimitată de străzile: Brestei, Transilvaniei, Câmpia Izlaz, Elena Teodorini, bulevardul Râului, Maria Tănase, Oscar Obedeanu, Constantin Lecca, Iancu Jianu.
De asemenea, SC Compania de Apă Oltenia a anunţat întreruperea alimentării cu apă potabilă, pe 3 decembrie, între orele 9.00 – 15.00, în cartierul Calea București, în zona cinematografului Patria, în zona deservită de Stația de Hidrofor de pe lângă Punctul Termic Patria. Se va sista furnizarea apei potabile utilizatorilor arondați la Stația de Hidrofor de pe lângă Punctul Termic Patria, după cum urmează: bloc PATRIA; blocurile M1, M2, M3, M4, M5, M6A, M6B, M7, M8A, M8B, M9; M10, M11, M12, M13, M14A, M14B. Întreruperea alimentării cu apă potabilă a Stației de Hidrofor de pe lângă Punctul Termic PATRIA se face la solicitarea RADEF ROMÂNIA FILM.
Compania de Apă Oltenia, prin laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS