16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljȘi-a făcut praf mașina într-o gură de canal

Și-a făcut praf mașina într-o gură de canal

O șoferiță de 30 de ani, din Craiova, a avut parte de o supriză neplăcută, ieri, în timp ce conducea un Ford Focus pe bulevardul Decebal din municipiu. Femeia a trecut cu roata autorismului peste un canal de pe banda a doua a bulevardului, moment în care capacul s-a ridicat și a avariat motorul mașinii.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, o craioveancă de 30 de ani s-a prezentat ieri, în jurul orei 13.00, la Biroul Poliție Rutiere, pentru eliberarea unei autorizații de reparație a autoturismului proprietate personală, un Ford Focus. Oamenii legii au stabilit că șoferița, în timp ce conducea un Ford Focus pe bulevardul Decebal către Gară, a trecut peste o gură de canal de pe banda a doua a străzii, iar capacul s-a ridicat și a lovit mașina. Polițiștii de la Rutieră au emis o autorizație de reparație în care au menționat că autoturismul a suferit avarii la motor (radiatoare și baie de ulei sparte) și la bara din față.

 

KLA_7668

În plus, în urma impactului, parbrizul mașinii s-a fisurat și s-au declanșat ambele airbaguri frontale. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită în urma evenimentului rutier.
Dacă are o asigurare CASCO, șoferița își poate recupera paguba mai ușor, urmând ca societatea de asigurări să acționeze în instanță proprietarul gurii de canal de pe bulevardul Decebal, Compania de Apă Oltenia. Dacă nu are o astfel de asigurare, pentru a-și recupera paguba, femeia trebuie să dea chiar ea în judecată Compania de Apă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS