Acasă Local Dolj Plătiți mai ușor factura la apă

Plătiți mai ușor factura la apă

-

Tot mai mulți craioveni aleg să plătească on-line factura la apă și canal. Este cunoscut faptul că furnizorul de apă, Compania de Apă Oltenia, a introdus această modalitate de plată din primăvara acestui an. În plus, craiovenii au posibilitatea să primească factura la apă și canal prin e-mail. „Am introdus această modalitate de plată din primăvară. Dacă în luna mai aveam 220 de abonați care primeau factura prin e-mali și plăteau on-line, la acest moment ne apropiem de 700 de abonați care au ales această modalitate de plată. Lunar, 80 -90 de abonați optează pentru acest mod de plată. Prin e-mail, abonații noștri pot primi factura chiar în ziua emiterii. I-am anunțat pe abonați printr-o semnalare trecută pe factura tipărită și rezultatele nu au întârziat să apară“, a declarat Anca Bălăceanu, director economic al CAO.

Contul abonatului

Pentru a-și crea propriul cont, abonaţii pot intra pe site-ul www.apaoltenia.ro. Aici vor găsi informaţii legate de facturi, plăţi, transmiteri indecşi. La momentul optării pentru această modalitate de plată, Mariana Geană, coordonator Compartiment IT la CAO, explica: „Se accesează www.apaoltenia.ro, apoi secțiunea «contul meu». Avem o pagină de bun venit pentru mesaje. Pentru suport tehnic, dacă aveți întrebări, puteți să ne scrieți la adresa de e-mail specificată. Clientul se înregistrează, completează cu o adresă de e-mail validă, apoi cu codul de client care se regăsește pe orice factură, după care introduce numărul de contract pe care îl ia de pe factură. Se introduce o parolă, apoi se accesează înregistrarea. După ce abonatul s-a înregistrat, va primi un mesaj pe e-mail pentru a activa și autentifica acel cont. El poate intra pe portal să-și vadă facturile, le poate descărca și tipări. Poate să-și vadă istoricul plăților, plăți care se pot face și on-line din această săptămână. Fiecare client își poate transmite indecșii. Aceștia se pot transmite doar după data de 25 a fiecărei luni. Factura poate fi trimisă pe mai multe adrese de e-mail. Se poate activa și serviciul de alerte și notificări privind apropierea datei scadente sau apropierea perioadei de grație. Abonații au posibilitatea să trimită un e-mail către CAO, dacă au nemulțumiri, dacă au întrebări“.
Pot face acest lucru atât persoanele fizice, cât și cele juridice, inclusiv asociațiile de proprietari.

Maria CERNĂTESCU
Maria CERNĂTESCU
A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.