10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoar 30 de agenţi economici din Dolj la Bursa Locurilor de Muncă

Doar 30 de agenţi economici din Dolj la Bursa Locurilor de Muncă

Tinerii aflaţi în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptaţi vineri, 25 septembrie, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Dolj. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova, începând cu ora 9.00. Dintre cei 198 de agenţi economici contactaţi de reprezentanţii AJOFM Dolj, doar 30 şi-au anunţat participarea. Cele mai multe locuri de muncă pe care aceştia le oferă sunt pentru persoanele fără studii superioare. „Din totalul de 394 de locuri de muncă pe care aceştia le-au declarat vacante pentru această bursă, 13 sunt pentru persoanele cu studii superioare: inginer construcţii, inginer instalaţii, consilier vânzări asigurări, manager asigurări, şef raion, iar restul pentru persoanele cu studii medii sau persoane calificate în diferite domenii de activitate- construcţii, confecţii, asigurări, protecţie şi pază, comerţ/vânzări“, a menţionat Alina Ghercioiu, purtător de cuvânt la AJOFM Dolj.
Agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante şi doresc să participe la Bursa Locurilor de Muncă sunt așteptaţi să îşi depună ofertele la sediul AJOFM Dolj până astăzi, 24 septembrie, ora 13.00.
La Bursa Locurilor de Muncă vor participa şi reprezentanţii Centrului regional de formare a adulţilor care organizează şi realizează formarea profesională a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, precum şi a altor persoane care pot participa la programe de formare profesională, dar şi reprezentanţii AIESEC Craiova care vor prezenta oferta de intershipuri pentru absolvenţii de studii superioare. Vor fi prezenți şi reprezentanţii EURES care vor oferi informaţii legate de locurile de muncă disponibile în străinătate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS