10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPe 25 septembrie - bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Pe 25 septembrie – bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Absolvenţii din acest an, dar şi alţi doljeni aflaţi în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptaţi pe 25 septembrie, la Casa de Cultură a Studenţilor la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Evenimentul este organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Dolj.
„Obiectivul principal al acestei măsuri active îl constituie creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă disponibile în rândul absolvenţilor instituţiilor de învăţământ, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă. Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă potrivit pregătirii lor profesionale sau, în ultimă instanţă, să se (re)orienteze profesional către ocupaţii/meserii cu mai mari posibilităţi de angajare pe termen mediu şi lung. Angajatorii vor avea prilejul să îşi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă“, a precizat Alina Ghercioiu, purtător de cuvânt la AJOFM Dolj.
Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la Bursa locurilor de muncă pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei la sediul Agenţiei Locale Craiova, str. Eugeniu Carada, nr. 13A, sau le pot transmite atât pe adresa de e-mail a instituţiei: [email protected], cât şi pe fax (0351/401.557). Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi este un eveniment organizat în toate oraşele ţării la sfârşitul lunii septembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS