11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAgresorul de la asociația din Valea Roșie rămâne în arest preventiv

Agresorul de la asociația din Valea Roșie rămâne în arest preventiv

Un craiovean de 30 de ani, acuzat că a înjunghiat-o pe administratoarea Asociaţiei de Proprietari nr. 22 din cartierul Valea Roșie, va fi judecat în continuare în stare de arest preventiv. Aceasta este hotărârea luată miercuri de judecătorii Tribunalului Dolj, instanță pe rolul căreia se află acest dosar de tentativă de tâlhărie calificată.
Elena Pițigoi, de 60 de ani, administratoarea Asociaţiei de Proprietari nr. 22 din cartierul craiovean Valea Roșie, a fost găsită înjunghiată în sediul asociației pe 20 februarie, anul acesta, de o femeie care se dusese să achite întreținerea. Administratoarea a fost transportată cu o ambulanță SMURD la Spitalul de Urgență Craiova, unde medicii au stabilit că a suferit o plagă înjunghiată la gât și una în piept.
După primele cercetări, polițiștii craioveni au stabilit că femeia a fost atacată de un bărbat care a încercat să jefuiască asociația de proprietari, însă nu a reușit. În schimb, a înjunghiat-o pe Elena Pițigoi, care era singură în sediul asociației în momentul agresiunii.
Speriat de țipetele femeii, agresorul a fugit și a fost prins o zi mai târziu de polițiștii craioveni. Este vorba de Lucian Neacșu, de 30 de ani, din Craiova, fără ocupație și fără antecedente penale.
Ulterior, Neacșu a fost arestat preventiv, iar pe 19 martie a fost trimis în judecată pentru comiterea infracțiunii de tentativă de tâlhărie calificată. Miercuri, Tribunalul Dolj a hotărât să respingă cererea inculpatului de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Hotărârea instanței poate fi contestată de inculpat la Curtea de Apel Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS