17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMcDonald’s Craiova se reinventează

McDonald’s Craiova se reinventează

Restaurantul McDonald’s Craiova a intrat într-un proces de extindere, care mai include și lucrări de refacere a finisajelor, de recompartimentări și reconfigurare a parcării. Lucrările au demarat în urmă cu câteva săptămâni și sunt preconizate să se încheie la 30 septembrie, conform panoului afișat la intrarea în șantier.
Potrivit agenției de comunicare a proiectului, „pereții vor fi decoraţi cu panouri de artă contemporană şi fotografii. La amenajarea interioarelor, se va folosi mai mult lemnul şi înlocuitorii de piele, în detrimentul fibrei de sticlă, utilizată foarte mult până acum. Canapelele, fotoliile, precum şi conexiunea Wi-Fi gratuită sunt, de asemenea, prevăzute în planul de modernizare. Mesele din sticlă vor fi înlocuite cu altele confecţionate din lemn, iar în locul scaunelor din plastic sau oţel vor fi aduse unele din vinil, lemn, tapiţate sau colorate. Luminile fluorescente montate în pereţi sau tavan vor fi substituite de lămpi moderne, personalizate“, se arată pe pagina de facebook a agenției Evobrand.
Totodată, redecorarea McDonald’s va include şi o compartimentare a interiorului. „Vor exista încăperi pentru cei care se grăbesc, care vor veni să mănânce şi apoi să plece imediat, pentru grupuri, dar şi spaţii create special pentru clienţii veniţi într-un McDonald’s pentru a se relaxa“, se mai arată în anunțul postat pe facebook.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS