15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRazie printre „bulgăroaice“

Razie printre „bulgăroaice“

Polițiștii de la Rutieră au amendat sute de șoferi care conduceau mașini înamtriculate în alte state
Polițiștii de la Rutieră au amendat sute de șoferi care conduceau mașini înamtriculate în alte state

Polițiștii Biroului Rutier Craiova au făcut, săptămâna trecută, o serie de acțiuni în trafic, fiind amendați 400 de șoferi care conduc autovehicule înmatriculate în străinătate. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, „în perioada 3-9 august, polițiștii Biroului Rutier Craiova, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiilor de poliție 1-6 Craiova și specialişti din cadrul Registrului Auto Român, au organizat ample acțiuni pentru verificarea legalității circulației pe drumurile publice a autovehiculelor înmatriculate în alte state“.
În urma controalelor, au fost oprite în trafic și verificate peste 900 de autovehicule înmatriculate în alte state, iar 401 șoferi au fost amendați cu suma totală de 60.000 de lei.
În plus, oamenii legii au întocmit cinci dosare penale pe numele șoferilor prinși băuți la volan sau conducând fără permis, au reținut 15 permise de conducere, au retras 31 de certificate de înmatriculare și 23 de seturi de plăcuțe de înmatriculare.
Cele mai multe amenzi au fost date de polițiști pentru lipsa poliței RCA, inspecției tehnice periodice, dar și pentru defecțiunile tehnice constatate de inspectorii Registrului Auto Român.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS