Acasă Local Gorj 32 de primării nu vor primi bani la rectificare

32 de primării nu vor primi bani la rectificare

-

Un număr de 32 de primării din Gorj, dintr-un total de 70, nu vor primi bani în urma rectificării bugetare. În aceeaşi situaţie se va afla Consiliul Judeţean Gorj. Trezoreria Gorj a avut de repartizat suma de 9,6 milioane de lei şi a comunicat deja primăriilor de ce sume vor avea parte în urma rectificării de buget. 26 de comune vor fi nevoite să mai aştepte după bani. Este vorba de: Alimpești, Arcani, Bălănești, Bărbătești, Berlești, Bolboși, Bumbești Pițic, Ciuperceni, Crușeț, Dănciulești, Glogova, Godinești, Hurezani, Ionești, Jupânești, Lelești, Licurici, Mușetești, Samarinești, Săcelu, Schela, Stejari, Telești, Turcinești, Văgiulești, Vladimir. Orașele care nu au primit nimic în urma rectificării bugetare sunt: Motru, Bumbești Jiu, Novaci, Țicleni, Tismana. Pentru alte localităţi au fost găsite fonduri. Primăriei Târgu Jiu i-a fost repartizată suma de 551.000 de lei, pentru Rovinari – 144.000 de lei, Târgu Cărbunești – 109.000 lei, Turceni – 222.000 de lei. Cei mai mulţi bani i-a primit comuna Bălești, respectiv 2.130.000 de lei, urmată de Plopșoru cu 1.700.000 de lei, Crasna – 1.332.000 de lei, Bâlteni – 1.270.000 de lei, Bustuchin – 1.191.0000 lei, Drăguțești – 1.041.000 de lei.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.