11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: 39 de jandarmi au fost avansați la termen în gradul militar următor

Mehedinţi: 39 de jandarmi au fost avansați la termen în gradul militar următor

La sediul Jandarmeriei Mehedinți a avut loc astăzi festivitatea organizată cu ocazia înaintării în gradul militar următor, la termen, pentru 39 de cadre ale unității.
La data de 1 august, se înaintează la termen, în gradul militar următor, cadrele militare în activitate care au împlinit sau împlinesc stagiul minim în grad în cursul anului şi îndeplinesc totodată celelalte condiţii legale.
Activitatea festivă a debutat cu citirea Ordinului Ministrului Afacerilor Interne de înaintare în gradul militar următor a unui ofițer precum şi Ordinului Inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi pentru 38 de subofiţeri jandarmi avansaţi.
În prezenta colegilor, comanda unității a înaintat noile grade militare după cum urmează: un locotenent colonel a fost avansat la gradul de colonel, 36 de subofițeri au primit gradul de plutonier major și doi subofiteri au devenit plutonieri.
Avansarea cadrelor militare reprezintă confirmarea maturităţii profesionale şi încununarea mai multor ani de muncă în domeniul ordinii şi siguranţei publice, aducând cu sine creşterea responsabilităţii şi un nivel mai ridicat al standardelor pentru îndeplinirea misiunilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS