12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni cercetați pentru tăiere ilegală de arbori

Doljeni cercetați pentru tăiere ilegală de arbori

În dimineața zilei de ieri, polițiști din cadrul Secției 15 Poliție Rurală Filiași și  Postului de Poliție Brădești, însoțiți de către reprezentanți din cadrul Ocolului Silvic Filiași, au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele lui P. Gheorghe, de 62 de ani, şi P. Cristinel, de 36 de ani, din comuna Brădești, într-o cauză privind tăieri ilegale de arbori.
Oamenii legii au identificat, astfel, la domiciliul lui P. Gheorghe material lemnos fasonat, în cantitate de 50 metri steri, iar la locuința lui P.Cristinel nu mai puțin de 110 metri steri material lemnos fasonat, specia gârniță și cer.
Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că materialul lemnos identificat a fost tăiat fără autorizație de către P. Gheorghe.
Materialul lemnos a fost indisponibilizat în continuare efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tăiere ilegală de arbori.

În data de 18 iulie, în apropierea pădurii Brădeștii Bătrâni, P. Gheorghe a fost depistat în timp ce transporta cu o autobasculantă aproape 12 mc material lemnos, esenţă stejar. De asemenea, în pădure oamenii legii au găsit peste 48 mc material lemnos tăiat ilegal.
Polițiștii doljeni au întocmit în cauză dosar de cercetare penală și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de tăiere ilegală și sustragere material lemnos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS