10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Un şofer beat a lovit un copil şi a fugit de la locul accidentului

Dolj: Un şofer beat a lovit un copil şi a fugit de la locul accidentului

Marian V., de 35 de ani, din comuna Calopăr, Dolj,  în timp ce conducea ieri după amiază un autoturism, în timp ce se afla în stare de ebrietate, l-a accidentat ușor pe I.P., de 11 ani, ce se afla pe marginea străzii, după care a părăsit locul faptei, fiind găsit ulterior de polițiști la locuința sa din satul Panaghia.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o alcoolemie de 1,43 mg/l alcool în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii din cadrul Poliției Oraș Filiași au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.
În baza probatoriului administrat în cauză față persoana în cauză s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS