20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalZilele Imnului Naţional la Râmnicu Vâlcea

Zilele Imnului Naţional la Râmnicu Vâlcea

Pentru ediţia de anul acesta a Zilelor Imnului Naţional, partenerul în organizarea spectacolelor de pe splaiul Independenţei din zilele de 31 iulie, 1 şi 2 august – firma Musyk Gola din Craiova – propune organizarea unor evenimente inedite.
Un prim astfel de eveniment este un concurs de ”Tinere Talente” în artele spectacolului, a cărui preselecţie se va desfăşura în data de 23  iulie, între orele 11.00 – 13.00, la Filarmonica ”Ion Dumitrescu”, evoluţia concurenţilor având loc pe scena de pe splaiul Independenţei vineri, 31 iulie, între orele 17.00 – 18.00, iar festivitatea de premiere urmând să se desfăşoare pe aceeaşi scenă duminică, 2 august, înaintea recitalului trupei Vunk. Premiile constau în bani şi în produse însumând peste 2.000 euro. Detalii privind participarea se pot solicita la tel. 0748.329.221.

Un alt eveniment asociat manifestărilor de pe splaiul Independenţei este ”Susţinem Viitorul” şi constă în donaţia unei sume de bani, alimente, hăinuţe şi rechizite şcolare, totalizând aproximativ 2.000 euro, unui centru de plasament din Râmnic. Sumele de bani şi articolele sunt oferite de sponsorii spectacolelor de pe splaiul Independenţei, iar copiii beneficiari vor fi invitaţi speciali pe scena de pe splai în ultima seară de spectacole.
Nu în ultimul rând, spectacolele de malul Olăneştiului de vineri, 31 iulie şi de sâmbătă, 1 august se vor încheia cu un ”Party Club” la cortul din vecinătatea scenei, unde vor mixa, până dincolo de miexul nopţii, DJ foarte cunoscuţi în lumea muzicală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS