10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljVâlcea: Un şofer băut s-a răsturnat cu maşina în şanţ

Vâlcea: Un şofer băut s-a răsturnat cu maşina în şanţ

Poliţiştii vâlceni de la Rutieră au fost sesizaţi azi noapte cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 64 – Prundeni.
Ajunsă la faţa locului, echipa operativă a stabilit faptul că B. Claudiu, de 20 de ani, din comuna Pietrari, a condus un autoturism pe DN 64 – Prundeni, iar  la km 67 + 75 m, într-o curbă pe fondul vitezei excesive, dar şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice (0,36 mg/l alcool pur in aerul expirat) a pierdut controlul asupra direcţiei de mers a pătruns pe contrasens şi a părăsit partea carosabilă răsturnându-se în şanţul din partea stângă în direcţia sa de deplasare.
În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto B. Claudiu, stabilindu-i-se diagnosticul de TCC acut cu plăgi superficiale, multiple traumatisme, M. Ioan, de 20 de ani, având diagnosticul de multiple traumatisme, Ş. Mihai, de 20 de ani, căruia i s-a stabilit diagnosticul de traumatism umăr drept şi R. I., de 17 ani, căruia i s-a stabilit diagnosticul de traumatism toracic şi lombar. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS