17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Accident mortal în apropiere de Proieni

Vâlcea: Accident mortal în apropiere de Proieni

Poliţiştii vâlceni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 7. Din primele verificări, s-a stabilit că evenimentul rutier s-a produs pe fondul efectuării unei manevre de depăşire.

P. Daniel, de 40 de ani, din oraşul Slatina, judeţul Olt, a condus aseară un autoturism pe DN 7, din direcţia Râmnicu Vâlcea către Sibiu, iar la km. 212+400 m, în apropierea localităţii Proieni, pe fondul efectuării manevrei de depăşire a pătruns pe sensul opus intrând în coliziune frontală cu un TIR, condus de D. Gheorghe, de 26 de ani, din judeţul Cluj.
Potrivit poliţiştilor vâlceni, în urma accidentului produs duminică seara, o persoană a decedat, fiind vorba de Maria P., de 78 de ani, din Slatina, care a fost transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul din Craiova, însă, din păcate, nu s-a putut face nimic pentru ea.  Mai mult, alte patru persoane au fost rănite: Daniel P. (conducătorul Daciei Logan) – fractură stern şi traumatism toracic; Eugen P. (pasager) – traumatism cranio facial, politraumatisme şi fractură cu deplasare bazin; Adrian P. (pasager) – multiple plăgi; Florina N. – policontuzii membre inferioare şi plagă antebraţ. Preţ de aproape o oră, traficul a fost blocat în zonă pe ambele sensuri de drum, iar coloanele de maşini s-au întins pe o distanţă de aproximativ zece kilometri.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS