13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Restricţii de circulaţie în weekend

Craiova: Restricţii de circulaţie în weekend

Primăria Craiova a anunţat că în perioada 18-19 iulie, se vor institui unele restricţii temporare de circulaţie rutieră.
În data de 18 iulie 2015, în intervalul orar 19.30 – 23.00, se va închide circulaţia rutieră în cartierul 1 Mai – str. Dr. Nicolae Păulescu între intersecţiile cu str. Dr.Nicolae Ionescu Siseşti şi Dr.M.Cănciulescu;
În data de 19 iulie 2015, în intervalul orar 19.30 – 23.00, se va închide circulaţia rutieră în cartierul Craioviţa Nouă – str. Elena Farago, pe tronsonul pe care se află Şcoala gimnazială Elena Farago şi Grădiniţa Piticot, între intersecţiile cu Bd. Olteniei şi cu str. Elena Farago.
Restricţia temporară de circulaţie rutieră se impune în vederea desfăşurării manifestărilor din cadrul proiectului „Dansul ocupă strada”, organizat de Asociaţia Craiova 2021 Capitală Europeană a Culturii în municipiul Craiova.
Conducătorii auto trebuie să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite şi ne cerem scuze rezidenţilor pentru neplăcerile temporare cauzate de aceste restricţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS