14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljÎncep înscrierile la Universitatea din Craiova

Încep înscrierile la Universitatea din Craiova

Opt facultăţi ale Universităţii din Craiova încep astăzi înscrierile pentru Admiterea 2015-2016. La Facultatea de Matematică şi Ştiinţe ale Naturii dosarele pot fi depuse în perioada 13-26 iulie, iar admiterea se va face prin concurs de dosare. Rezultatele vor fi afişate în data de 27 iulie. La Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport candidaţii se pot înscrie în perioada 13-18 iulie, iar probele de aptitudini vor avea loc în zilele de 20, 21 şi 22 iulie. Rezultatele vor fi afişate  pe 23 iulie.
Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor organizează înscrieri în perioada 13-24 iulie, iar admiterea se va face prin concurs de dosare, urmând ca rezultatele să fie afişate în 26 iulie.
La Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale înscrierile se fac în perioada 13-22 iulie, iar admiterea se face prin concurs de dosare. Rezultatele vor fi afişate în data de 25 iulie.
La Facultatea de Mecanică absolvenţii de bacalaureat se pot înscrie în perioada 13-26 iulie, iar admiterea se va face prin concurs de dosare. Rezultatele vor fi şi în data de 27 iulie. La Facultatea de Inginerie Electrică înscrierile se pot face în perioada 13-25 iulie, iar rezultatele vor fi afişate în data de 25 iulie.  La Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică, la domeniul Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei înscrierile se fac în perioada 13-23 iulie, iar admiterea se va face prin concurs.  La Facultatea de Agricultură şi Horticultură înscrierile se fac în perioada 13-25 iulie, iar admiterea se va face prin concurs de dosare. Rezultatele finale vor fi afişate în data de 26 iulie. Oferta educaţională poate fi vizualizată pe site-ul www.ucv.ro, dar şi la sediul fiecărei facultăţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS