10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni cercetați pentru furt de stupi

Doljeni cercetați pentru furt de stupi

Lucrătorii Secţiei 10  Poliţie Rurală Poiana Mare au fost sesizaţi de către P. Marian şi Ş. Gheorghe, ambii din comuna Poiana Mare, Dolj, cu privire la faptul că, în perioada 15 – 28 iunie, le-au fost sustraşi 10 stupi, populaţi cu albine, amplasaţi în afara comunei Poiana Mare, creând un prejudiciu de 500 de lei.
În urma activităţilor specifice desfăşurate, aseară, în jurul orei 22:30, a fost organizat un filtru rutier, în comuna Ghidici, a fost oprit în trafic un autoturism, condus de D. Ion, din comuna Seaca de Câmp, sat Piscu Nou, judeţul Dolj care circula din direcţia Rast către Ghidici, iar în autoturism se aflau 7 cutii de stupi nepopulate care corespundeau caracteristicilor descrise de părţile vătămate.
Cele 7 cutii de stupi au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Fiind întrebat de provenienţa stupilor, D. Ion a declarat că i-a luat de la  fratele său D Ştefan, din comuna Piscu Vechi, judeţul Dolj, ce deţine o stupină pe raza comunei Rast, judeţul Dolj.
Cercetările se continuă sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca la finalizare să propună soluţie prin unitatea de parchet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS