17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Cercetaţi penal pentru conducerea unor autoturisme neînmatriculate

Craiova: Cercetaţi penal pentru conducerea unor autoturisme neînmatriculate

Agenți de poliție din cadrul Biroului Rutier Craiova aflați azi noapte  în executarea serviciului de supraveghere și control al traficului rutier l-au depistat pe Udrea Mihai, de 33 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism Peugeot, pe b-dul Dacia din municipiu, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule şi având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din data de 02.06.2015.
Polițiștii rutieri au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.

Ieri, pe strada Bibescu din Craiova, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secției 1 Poliție l-a depistat pe Găman Cristian, de 25 de ani, din comuna Coţofenii din Faţă, Dolj în timp ce conducea un autoturism Peugeot neînmatriculat.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, în conformitate cu prevederile legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS