15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljLiber la plata impozitelor on-line

Liber la plata impozitelor on-line

Primăria Craiova a reluat, începând cu 17 iunie, plăţile în contul impozitelor şi taxelor locale aferente bugetului local al municipiului Craiova, prin intermediul ghişeului virtual de plăţi www.ghiseul.ro, a informat Direcția Impozite și Taxe printr-un comunicat de presă. Asta după mai bine de trei luni în care craiovenii nu și-au putut plăti impozitele, conturile fiind blocate din cauza neînțelegerilor dintre municipalitate și Banca Transilvania, cea care administra contul în care se virau banii. Ulterior, primăria a semnat un contract de colaborare cu Banca Română de Dezvoltare.
Reprezentanții Direcției Impozite și Taxe au mai precizat în comunicat că „plata impozitelor şi taxelor datorate se poate efectua şi cu cardul bancar, pe bază de utilizator şi parolă, în condiţii de maximă securitate şi comision zero, prin intermediul paginii web www.ghiseul.ro. Utilizatorul şi parola vor fi puse la dispoziţia contribuabililor prin completarea cererii privind emiterea/schimbarea informaţiilor de autentificare în Sistemul Naţional Electronic de Plată a Taxelor şi Impozitelor, utilizând Cardul Bancar care se găseşte pe pagina web a Primăriei Craiova (www.primariacraiova.ro, secţiunea Informații Publice > Impozite și taxe > Impozite online) sau la ghişeul de informaţii al Direcţiei Impozite şi Taxe a Municipiului Craiova“, se arată în comunicat.
Totodată, cererea depusă la registratura Direcţiei Impozite şi Taxe sau transmisă pe adresa de poştă electronică a direcţiei ([email protected]) trebuie să fie însoţită de o copie de pe actul de identitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS