21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCentrul comercial Mercur își reabilitează fațada

Centrul comercial Mercur își reabilitează fațada

Mercur urmează să intre într-un proces de reconfigurare interioară și de remodelare a fațadelor clădirii (Foto: Claudiu Tudor)
Mercur urmează să intre într-un proces de reconfigurare interioară și de remodelare a fațadelor clădirii (Foto: Claudiu Tudor)

Centrul Comercial Mercur din Bănie își pregătește schimbarea la față. Primăria Craiova a emis către societatea SC Mercur SA un certificat de urbanism, conform site-ului primăriei, pentru reabilitarea, reconfigurarea interioară și remodelarea fațadelor clădirii. „Așteptăm cu mare interes și de mult timp ca Mercurul să-și schimbe fațada. Am primit, la certificatul de urbanism, o fațadă care nu ne-a plăcut, am discutat cu proiectantul să facă altceva, iar acum suntem, în sfârșit, mulțumiți de cum arată. Urmează ca ei să-și ia avizele și într-un timp foarte scurt să se apuce de refacerea fațadei. Din câte știu, la sfârșitul lunii noiembrie, este un mare brand care trebuie să se lanseze aici, deci ar trebui să fie finalizate lucrările până atunci. Astfel se va integra și el în zona Centrului Istoric, cu o fațadă ușor modernistă, dar care ne-a plăcut foarte mult“, a explicat primarul Lia Olguța Vasilescu.
Proiectul urmează să fie făcut public atunci când vor fi obținute toate documentele necesare pentru începerea lucrărilor la centrul comercial.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS