14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Expoziţie de artă cu obiecte realizate de tineri cu dizabilități

Craiova: Expoziţie de artă cu obiecte realizate de tineri cu dizabilități

Liceul Tehnologic Special „Beethoven” din Craiova organizează în colaborare cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj expoziția cu titlul ”NO LIMIT” EXIBITION”, al cărei vernisaj va avea loc luni, 15 iunie, ora 11.00, la Galeriile Cromatic din Craiova, Str. Alexandru Macedonski nr. 28.
Expoziția conține obiecte de ceramică, sculpturi în lemn, picturi și bijuterii realizate de tineri cu dizabilități și se constituie ca activitate în Proiectul finanțat de Comisia Europeană prin programul ERASMUS+, Parteneriate Strategice în Educația Adulților, proiect care are ca obiectiv principal realizarea unui magazin virtual în care persoane cu dizabilități, organizate într-o rețea europeană de ONG-uri  să-și comercializeze produsele, transformând astfel pasiunea și abilitățile lor într-o sursă de existență.
Partenerii în proiect sunt Det Europaeiske Hus – Danemarca, Associazione di Promozione Sociale Il Tarasco – Italia, Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică Catalactica – România, București.
Expun absolvenți ai Liceului Tehnologic Special Beethoven și beneficiari ai organizațiilor partenere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS