11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei morţi şi patru răniţi într-un accident produs la Bujoreni

Trei morţi şi patru răniţi într-un accident produs la Bujoreni

Trei persoane au murit şi alte patru au fost rănite luni seară în urma unui grav accident rutier petrecut pe DN 7, în localitatea Bujoreni din judeţul Vâlcea.
Accidentul s-a produs după ce Ioan Huciu, de 43 de ani, din comuna Avram Iancu, judeţul Bihor, şoferul unui autotractor cu o semiremorcă-cisternă cu numere de Italia, a intrat pe contrasens, a lovit trei autoturisme, apoi s-a oprit într-un autotren, potrivit Alinei Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea.
Maşinile lovite circulau în coloană când s-a produs tragedia. Primul autoturism în care a dat Ioan Huciu a fost o Skoda, condusă de un şofer de 19 ani, care, din fericire, a scăpat cu viaţă, dar a fost rănit.
Conform poliţiştilor rutieri ai SPR Vâlcea, şoferul cisternei cu numere de Italia a trecut apoi peste un Audi, în care se aflau patru persoane. Şoferul şi o pasageră, ambii din Bucureşti, au murit, iar ceilalţi doi pasageri au fost grav răniţi. Cisterna nu s-a oprit aici şi a mai lovit un Volvo, condus de o tânără de 31 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care, din păcate, nu a avut nici o şansă de scăpare. Într-un final, cisterna s-a oprit într-un tir. La faţa locului au ajuns în scurt timp zece ambulanţe şi echipaje SMURD, însă pentru cele trei victime nu s-a mai putut face nimic. Pe lângă şoferul Skodei şi cei doi pasageri din Audi, paramedicii i-au acordat primele îngrijiri şi lui Ioan Huciu, şoferul vinovat de tragedie. Traficul a fost blocat total pe DN7, fiind deviat pe Dăeşti.
Potrivit poliţiştilor rutieri, se pare că accidentul s-ar fi produs din cauză că un tir a intrat pe contrasens. Șoferul vinovat le-a spus poliţiştilor că i s-a blocat direcţia şi de aceea a pătruns pe contrasens. Cauza accidentului va fi însă stabilită ulterior, după finalizarea anchetei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS