9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalJandarmii mehedinţeni supraveghează Examenul Naţional de Bacalaureat şi Evaluarea Naţională

Jandarmii mehedinţeni supraveghează Examenul Naţional de Bacalaureat şi Evaluarea Naţională

Jandarmeria Mehedinţi asigură măsurile de ordine publică şi protecţie în perioada desfăşurării Examenului Naţional de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2015 şi a Examenelor de Evaluare Naţională.
Astfel, vor fi supravegheate centrele  de examinare şi evaluare a  lucrărilor scrise pentru examenele de evaluare naţională şi bacalaureat aflate în responsabilitate pe raza judeţului Mehedinţi(13 centre unde se desfăşoară lucrările de evaluare naţională şi 11 centre unde au loc lucrările de bacalaureat). Jandarmii vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică precum şi paza şi protecţia lucrărilor pe timpul transportului de la centrele de examinare la centrele de evaluare.
Totodată,  efectivele de jandarmi vor executa misiuni de asigurare a ordinii publice în instituţiile de învăţământ şi în imediata apropiere a acestora şi vor acţiona pentru prevenirea faptelor care ar putea perturba buna desfăşura a examenelor.
Jandarmii vor păstra permanent legătura cu reprezentanţii instituţiilor de învăţământ în vederea soluţionării imediate a oricăror incidente care ar putea pune în pericol siguranţa elevilor sau a cadrelor didactice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS